Logo mpact

blog

Video's dagelijks onderhoud

19/01/2024

Naast het reguliere onderhoudsschema is het belangrijk om dagelijkse controles van uw machine uit te voeren om er zeker van te zijn dat deze in topconditie verkeert.

Goed onderhouden materieel levert de beste prestaties

Schoonmaak

 

Vuil, puin en vet dat zich op uw apparatuur ophoopt, kan extra slijtage veroorzaken en de onderdelen van de machine corroderen of laten roesten. Spoel uw uitrusting regelmatig af met een hogedrukreiniger om vuil en puin van het onderstel te verwijderen. Ontzie hierbij motor en andere gevoelige onderdelen.

 

Regelmatig smeren

 

Nadat u uw gehele machine heeft gereinigd, kunt u smeermiddelen op de bewegende delen aanbrengen, zodat deze soepeler kunnen werken. Het regelmatig smeren van de juiste onderdelen voorkomt onnodige slijtage en bevordert de levensduur van de apparatuur.

 

Vloeistoffen

 

Controleer regelmatig de vloeistoffen van uw materieel, zoals olie, koelvloeistof en hydraulische vloeistof. Vul deze bij indien nodig en vervang ze op de aanbevolen intervallen.

 

Handleiding


Raadpleeg uw Bedienings- en Onderhoudshandleiding voor een volledige lijst met onderhoudsbehoeften en service-intervallen.

 

Instructievideo's


Bekijk de instructievideo's van Bobcat. Ze helpen u op weg om uw materieel in topconditie te houden

 

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht