Logo mpact

blog

Dankzij uw vertrouwen !

31/12/2021

We zijn trots u te kunnen aankondigen dat we ook dit jaar opnieuw door Bobcat met een 'Gold Level Certified Dealer' award werden bekroond.

Betrouwbare service, altijd en overal!

Met de uitvinding van de schranklader stond Bobcat aan de wieg van de een hele nieuwe industrie van compacte apparatuur. Sindsdien bouwden ze aan een reputatie gestoeld op prestaties en betrouwbaarheid. Bobcat maakt robuuste, veelzijdige en wendbare apparatuur die is ontworpen om klanten en machinisten in staat te stellen sneller en slimmer te werken, meer te bereiken. Een voordurende toewijding om de beste compacte machines in de branche aan te bieden.

Bobcat verwacht van hun dealers dat ze een klantgerichte uitstekende service bieden gedurende de gehele levensduur van hun apparatuur. Partner worden voor klanten die hun bedrijf succesvol willen maken. Met D-path worden objectieve doelen vastgelegd en prestaties gemeten, vanaf het eerste contact tot en met aftersales.

Als trouwe Bobcat dealer hebben we het voorbije jaar dan ook terug alles op alles gezet om maximaal ten dienste te staan van onze klanten. Want als partner voor compacte machines koesteren we een schat aan ervaring en vakmanschap én een sterk merk waarmee u aan de slag kan.

Graag willen wij ons voltallig team bedanken voor hun inzet én natuurlijk onze klanten voor het vertrouwen!

 

 

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht