Logo mpact

blog

Filters maken verschil

13/05/2023

Filters hebben een niet-onbelangrijke rol bij het in goede staat houden van grondverzetmachines en motoren.

Vermijd defecten en hoge herstelkosten

Naast oliën en vetten hebben filters een niet-onbelangrijke rol bij het in goede staat houden van grondverzetmachines en motoren.
Er zijn filters die wellicht minder kosten dan de door de fabrikant aanbevolen OEM-filters. Beide zullen ongetwijfeld wel filteren, maar of ze dat evengoed zullen doen is maar de vraag.

 

 

Neemt u liever risico?

 

Originele filters werden speciaal ontworpen of gekozen om te voldoen aan de specifieke noden. Neemt u het risico beschadiging van motor of andere vitale onderdelen van uw investering?

 

Kies rendement

 

Als een filter eeuwig meegaat, betekent dit dat die niet filtert! Verontreinigingen zijn de vijand van de interne systemen van uw apparatuur. Bij slechte filtratie kunnen verontreinigingen de interne systemen binnendringen, waardoor vitale onderdelen defect raken en dure reparaties nodig zijn. Bescherm uw investering door het gebruik van Bobcat-kwaliteitsfilters die speciaal zijn ontworpen om de meest geavanceerde bescherming te bieden.

 

Periodiek onderhoud

 

Zoals bij een wagen is een periodiek onderhoud dan ook onmisbaar om een zorgeloze werking en lange levensduur te kunnen garanderen. Door allerlei normeringen en verwachtingen zijn modern grondverzetmaterieel complexe machines geworden. Laat deze dan ook optimaal renderen door een vakkundig uitgevoerd periodiek onderhoud. Zo ben je zeker van een goede werking van je toestel!

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht