Logo mpact

blog

Hoed u voor namaak

20/10/2021

Zelfs de meest betrouwbare machine heeft af en toe een nieuw onderdeel nodig. We houden dan ook een brede selectie originele Bobcat onderdelen op voorraad. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u de maximale return krijgt die u van uw Bobcat®-materieel verlangt. 

Waarom kiezen voor originele Bobcat-onderdelen?

Er is echt een verschil tussen originele Bobcat-onderdelen en andere merken. Engineering- en sourcingteams werken samen om ervoor te zorgen dat onderdelen maximale prestaties leveren. Vloeistoffen en filters voldoen bijvoorbeeld aan of overtreffen de minimale eisen van motoren en hydraulische componenten. Dit verkleint de kans op onnodige slijtage.

 

 

Originele wisselstukken zijn identiek aan de onderdelen waarmee een Bobcat is gebouwd. Ze zijn ontwikkeld en vervaardigd om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van uw Bobcat machine zo lang mogelijk te waarborgen.

 

In een sector waar goede klantenservice essentieel is maken wij dan ook uitsluitend gebruik van originele wisselstukken. Uw onderdelen worden gemonteerd door technici die voor specifiek Bobcat materieel zijn opgeleid en kunnen profiteren van technische bijstand van de fabrikant.

 

Meer weten over originele Bobcat wisselstukken?

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht