Logo mpact

blog

Welkom op Agribex !

13/11/2021

Agribex zou plaats vinden van 8 december tot 12 december 2021. Als handelsbeurs maar ook zeker als publieksevenement trekt Agribex tweejaarlijks duizenden bezoekers aan.
In de gewijzigde omstandigheden heeft de organisator de moedige en juiste beslissing genomen om de beurs niet te laten doorgaan.

Beurs met impact voor land- en tuinbouw

Als grootste Beurs in de Benelux brengt Agribex een mix van producten en materieel voor akkerbouw, alles voor de veehouderij van dieren tot toelevering en onder de noemer tuin en groene zones tuinmateriaal voor de professionel. 
 

 

Ladies’ Day

 

Net als tijdens de vorige editie wordt op Agribex een volledige dag gewijd aan de vrouwen in de land- en tuinbouw. Op de Ladies’ Day op 9 december wordt het vrouwelijk ondernemerschap, voor en achter de schermen, in de landbouw onder de aandacht gebracht. 

 

#WeLoveLivestock

 

 

De Heizelpaleizen worden voor even de grootste boerderij van het land: prijskampen en veetentoonstellingen blijven een belangrijk onderdeel en promotie voor de Belgsiche fokkerijsector met Belgisch witblauw, melkvee, schapen, Belgisch trekpaard...

 

#WeLoveLocal

 

Tenslotte richt Agribex de schijnwerpers op korte keten landbouwers. Consumenten vinden meer en meer de weg naar de hoevewinkel en de lokale landbouwer met een seizoensgebonden aanbod. 

 


Wanneer?

 

Agribex is van 8 tot 12 december elke dag geopend van 10u tot 18u.

Woensdag 8 december is de professionele dag. Er gelden die dag andere inkomtarieven.
Op donderdag 9 december is er een Ladies' Day. 

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht