Logo mpact

blog

Welkom op Agribex !

12/11/2023

Agribex vindt plaats van 6 december tot 10 december 2023. Als handelsbeurs maar ook zeker als publieksevenement trekt Agribex duizenden bezoekers aan.

Beurs met impact voor land- en tuinbouw

Als grootste indoor Beurs in de Benelux brengt Agribex een mix van producten en materieel voor akkerbouw, alles voor de veehouderij van dieren tot toelevering en onder de noemer tuin en groene zones tuinmaterieel voor de professionel. 
 

 

Ladies’ Day

 

Net als tijdens de vorige editie wordt op Agribex een volledige dag gewijd aan de vrouwen in de land- en tuinbouw. Op de Ladies’ Day op 7 december wordt het vrouwelijk ondernemerschap, voor en achter de schermen, in de landbouw onder de aandacht gebracht. 

 

Brussels Lifestock Show


De Heizelpaleizen worden voor even de grootste boerderij van het land: prijskampen en veetentoonstellingen blijven een belangrijk onderdeel, met Belgisch witblauw, melkvee, schapen, Belgisch trekpaard... Een traditie en naast de utieme erkenning voor de fokker een promotie en drijfveer naar verbetering voor de ganse sector.
 

 

Tuin en groene zones


Ook op gebied van Tuin en Groene Zones heeft Agribex een uitgebreid aanbod. Alle grote merken van tuinmateriaal voor de professional zijn vertegenwoordigd op de beurs.

 


Wanneer?

 

Agribex is van 6 tot 10 december 2023 elke dag geopend van 10u tot 18u.

Woensdag 6 december is de professionele dag. Er gelden die dag andere inkomtarieven. Op donderdag 7 december is er een Ladies' Day. 

 

Tickets

 

Gebruik de kortingscode RB3Y64EGD bij registratie van uw ticket via deze link.

 

Meer info: www.vangaever.be / agribex.be

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht