Logo mpact

blog

Zo snel mogelijk terug aan de slag met M-Pact

11/08/2021

Ook al heeft een Bobcat 9 levens of meer, mochten er dan toch problemen ontstaan, is het belangrijk om zo snel mogelijk terug aan de slag te kunnen. Wie rekent op M-Pact, rekent op het beste Bobcat-onderhoud!

M-Pact, een zekerheid op originele onderdelen

Met een M-Pact overeenkomst ontsluit jij als Bobcat-eigenaar een enorme voorraad aan originele onderhoudsproducten en wisselstukken, die expert Vangaever onder de beste condities op stock houdt. Met ruim 80.000 referenties, een efficiënt voorraadbeheer en korte levertermijn staat M-Pact garant voor een uitstekende service door de specialisten van Vangaever.

 

Vertrouw op originele onderdelen

Kies je voor M-Pact, dan kies je voor zekerheid, en vertrouw je enkel op originele onderdelen van Bobcat®. Enkel die stukken zijn immers optimaal afgestemd op de werkomstandigheden van jouw machine, en vormen zo dan ook de logische keuze voor wie weigert te beknibbelen op productiviteit, rentabiliteit en veiligheid. Originele onderdelen waarborgen de maximale levensduur van je investering, en garanderen je op die manier een hogere doorverkoopwaarde. Iets wat niet-originele onderdelen je nooit zullen kunnen garanderen. 

 

Wie meer wil, werkt met M-Pact!

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht