Logo mpact

blog

Maximaal presteren met Bobcat rupsen

01/07/2022

Laat uw Bobcat-materieel maximaal presteren met
krachtige en duurzame originele rubberen rupskettingen.

Premium en standaard rubber rupskettingen

Bobcat heeft zijn assortiment rubberen rupskettingen vernieuwd. Voortaan kan u kiezen uit Premium en Standaard op basis van uw behoeften en voorkeuren:

 

We raden aan om originele Premium Bobcat rubberen rupskettingen te gebruiken, hetzelfde product dat in onze serieproductie wordt gebruikt en dat is ontworpen en gecontroleerd om de beste prestaties en de langste levensduur te bieden.

 

Daarenboven hebben Premium rupskettingen voor graafmachines een verlengde garantieperiode tot 24 maanden of 2000 uur of zelfs 36 maanden of 3000 uur (onder voorwaarden).

 

 

Standaard Bobcat rupskettingen zijn bedoeld voor minder veeleisende toepassingen, lagere bedrijfsuren of andere situaties waarin de klant een economische oplossing met Bobcat-kwaliteit voor een lagere prijs nodig heeft.

 

Welke uitvoering u ook kiest, met de Bobcat rubberen rupskettingen zijn specifiek voor uw graafmachine of rupslader getest voor langdurig en betrouwbaar gebruik. De perfect passende tracks laten uw machine feilloos en veilig functioneren. Ze bieden stabiliteit en het beste comfort voor de bestuurder.

 

Meer info 

Bobcat blog detail@2x

Deel dit bericht